LONDON...

... see you ♡

foto: Svalan

x x x


TIME TO SAY GOODBYE

Det här med att säga adjö är alltid svårt. Det gör lite ont i hjärtat. Man gör allt för att slippa men vet att man måste. Och, idag var det en sådan dag då man var tvungen att säga hej då. Det blev en lliten gråt-färd på bussen hem och nu strömmar Going Home ur mina högtalare. Trots allt som har med farväl att göra hade vi en mysig sista fika tillsammans, jag och mina flickor.


foto: Svalan

x x x


PIANO MAN

Om man befinner sig på en tvärgata till Portobello road kan man springa på den här mannen. Han sitter där och spelar flygel i all sin ensamhet. Jag vill ha en likadan i min framtida trädgård. Titta själv så tjusig han är!


foto: Svalan

x x x


EN LITEN VECKA

Idag har jag mest hängt i min säng hela dagen. Lyssnat på fin-listan. Ätit godaste pasta carbonaran. Sett svensk film och längtat till om en liten vecka.


foto: Svalan

x x x


WISH


foto: Svalan


Snälla Tomten. Jag skulle bli väldigt glad för en väska av märket ovan.
Dog lite lätt när jag traskade förbi miu miu's skyltfönster häromdagen..

x x x


TOUR EIFFEL

Två saker som jag aldrig går utan. Nycklar och mitt lilla anteckningsblock. Ibland kan man få en snilleblixt till idé som behöver skrivas ner. Det gör jag bäst i detta fina med eiffeltornet på.


foto: Svalan

x x x


SPACE

Idag begav jag mig in tillsammans med resten av alla andra Londonbor för att julhandla. Jag slank in på Carnaby Street och där hade hela Carnaby förvandlats till rymden. Fint tyckte jag eftersom min högsta önskan som barn var att bli astronom.




foton: Svalan

x x x


LACE SOCKS

Idag ska jag julhandla i söta strumpor. Jag börjar med ett stopp i finaste Notting Hill.


foto: Svalan

x x x


DISCO NAILS

Om man vill piffa till en tråkig gammal torsdag kan man måla sina naglar så att de ser ut som discokulor. Man kan äta lussekatter och svära åt ett trasigt pepparkakshus. Man kan skruva upp till högsta volym och dansa i sin säng. Man kan råka ha namnsdag. Man kan skriva brev till sina fina vänner och inte låta bli att sakna dem jättemycket. Och så kan man skriva långa listor till jultomten. Min lista lyder som följer. Massa fina cupcakes i regnbågens färger. Saker till mitt blivande hem. En överraskning. Och sist men inte minst, ett paket fullt med pussar och kramar!



x x x


SOMLIGA DAGAR

Ibland kan hela livet vara rätt upp och ner. Då kan man åka tunnelbana och skirva långa kärleksnoveller från station till station. Ja, det är himla trevligt må jag säga.





x x x


2 ADVENT

Söndar brukar oftast vara väldigt grå. Händelselösa. Fula. Och fullständigt tråkiga. Men, min söndag var allt annat än grå och tråkig. Dagen till ära bjöd London på solsken, lussebak, pepparkakor, clementiner och glögg. Vi tände det andra ljuset och bara njöt lite grann.












foton: Svalan

x x x


PINK DRUMS


























foton: Svalan

Här ovan skådar ni en helt fantastisk helg. Allt från kyliga promenader i Hyde Park till fudge, julmarknad, vin, te, skratt, snö, mat, bio, torra läppar och massa mys. Och så får vi inte glömma, små rosa trummor i julgranen. En helt perfekt helg med andra ord. Eller jag skulle hellre säga: fin-helg.

x x x


SNOW ANGEL


foto: Svalan

Idag gjorde jag årets första snöängel och så har jag lyssnat ihjäl mig lite på Julen är här. Flott!

x x x

18

Har precis traskat hem genom ett snöigt London. Tuesday-fika blev till wednesday-fika och snart dansar jag hem till min Kolonigata. Och det ska bli så himla fint.


foto: Svalan

x x x

RSS 2.0