VARDAGS GÅVA

Igår kom ett litet svart paket på posten. En liten onsdags gåva jag gav till mig själv. Så fint.




foton: Svalan

x x x

JOBB-JOBB-JOBB

Försöker peppa mig själv och har funnit en anledning till att orka åka till jobbet nitton dagar i sträck! Den som väntar på något gott...



x x x

SURPRISE

Mina cupcakes kom som ett litet paket på posten. Om man har vägarna förbi Røa får man smaka! ♥


foto: Svalan

x x x

ANATOMY OF A CUPCAKE

Försöker knåpa ihop ett personligt brev. Åh. Det är lite svårt. Hade hellre slängt ihop några cupcakes och haft en liten picknick i parken utanför.


foto: mail från syster S

x x x

PIZZAFEST

Igår vankades det pizza- och drinkkväll med mina kollegor. Himla fint och himla gott! Idag har jag njutit av en helt ledig dag och hela tiden förundrats över varför tiden går så fort. För, på min vägg står det tjugofem vilket betyder att i morgon kommer det att stå tjugofyra. Wiho!












foton: Svalan

x x x

FOREVER 21

För ett år sedan befann jag mig i världens mest romantiska stad, Paris. Underbara Paris. Jag skrattade, pratade, åt, drack, luktade, kramades, dansade, kramades lite till och bara njöt av livet med min finaste Emelie. Vi firade att E lämnade tonåren bakom sig genom att dansa tills fötterna blödde, huvudet värkte och ögonlocken slöts. Vi fick uppleva det Paris vi alltid drömt om tillsammans. Vi fick leva Amelie-liv på riktigt. Och, det var så himla fint. Trots att det bara regnade kändes det som att det var solsken för jag var så glad. Emelie, det finns liksom ingen som vet hur man dansar i ett kök eller på en balkong så som du! Största grattiskramen till dig vännen, you rock!










foton: Svalan

x x x

BRYGGAN

Invigde våren med lite häng på finaste Aker Brygge. Och jag ljuger inte när jag säger att solen värmde. Underbart.




foton: Svalan

x x x

WALK

Våren var och hälsade på oss helt på riktigt idag. Jag hoppas den trivdes lika bra som jag och bestämde sig för att stanna. Jag drog på ett par solisar och började traska runt hela Oslo. Det blåste varma vindar och jag log. Nu har mina fötter några onda blåsor men jag är lika glad för det. Fina fina dag!



x x x

ÅH

Sånt där som jag saknar. Som gör vardagen en smula finare. Sånt där som man tar för givet vissa dagar, men som andra dagar bara inte finns där framför näsan på en. Åh. Nu blev jag lite sentimental här borta.






































foton: Svalan

x x x

HURRA

Åååh, idag får jag äran att dela ut massa kramar och pussar till min åtta år äldre tvilling. Grattis på dig K!

x x x




SPRING

Ibland blir jag lite rädd för mig själv. Det liksom känns som jag lever i en liten bubbla. Två gånger under en kort tid har jag åkt helt fel när jag ska åka hem från jobbet. Då är det bara att traska tillbaka till där man började sin lilla färd. Idag hade jag tur då solen underhöll mig med sina fina solstrålar och plusgrader. Och, när man äntligen kommer hem sitter ungefär alla Grünerløkke-bor ute på gatan och myser. Så fint!




foton: Svalan

x x x

TUNNELBANA

Ungefär såhär ser det ut till och från jobbet dag ut och dag in. Man producerar som bäst på tunnelbanan klockan 06.35 varje morgon har jag märkt..


foto: Svalan

x x x

LOVE

Fina ord och lite så.












Foton: "Fin-mappen" genom google och flickr.com

x x x




ROSÉ

Fredagskväll och jag sippar rosé. Uteservering utan vinterjacka. Ja, man kan ju iaf låtasas att det är sommar, fint!


foto: Svalan

x x x

FÅGELSÅNG

I vanliga fall brukar jag vara rasande när fåglarna sjunger klockan fem på morgonen. Men, idag kunde jag inte låta bli att vakna med ett leende på läpparna när de började sjunga. Att jag dessutom blev bländad av solens strålar rakt i ögonen fick mig att dra ännu mer på smilbanden. Vår tänkte jag! Överlycklig satte jag på mig vårjackan och tygskor. Åh, vår! Den försvann efter någon timme eller kanske två. Den fina fågelsången övergick i en fruktansvärd blåst och det fina solskenet övergick i något blött snöregn. Snälla vår, snälla stanna lite längre nästa gång. Jag är trött på vinter och slask nu. Så, i morgon hoppas jag på ännu en fågelsång som väckarklocka. Det liksom gjorde hela dagen en smula finare trots snö och slask..


foto: Svalan

x x x

ONLY YOU CAN MAKE IT HAPPEN!

Okej, ett citat som nu florerar i mitt huvud, pryder min datorskärm och det första jag ser när jag låser upp telefonen. Och, dom fina små orden är så sanna. Nu ska jag lägga i femmans växel och jag kommer inte att vara nöjd förens jag är uppe och nosar på växel sex. Pennan ska glöda mot pappret och tankarna ska flyga utanför boxen. Arbetsprover 11 here we go!


Bild: Therese Sennerholt

x x x

MARS

Nu är det mars och officiellt vår. Och, ingen är nog gladare än jag. Dagarna blev helt plötsligt lite längre. Det är liksom nästan ljust när klockan ringer allt för tidigt om morgnarna. Fåglarna kvittarar ibland och jag skrattar snön rakt upp i ansiktet när den sakta men ganska säkert tynar bort. Jag glädjer mig den dagen då jag ser snödroppar ploppa upp i parken utanför. Och nu, nu när det är mars tog jag tillfället i akt och blev en lite mer vårig flicka. Och, voila här får ni ett litet smakprov.



x x x

RSS 2.0