PEACOCK




foton: Svalan

Häromdagen kom det fram en påfågel till mig. Jag blev lite skraj men hann knäppa en bild. Fin.

x x x

A SMILE, IF YOU DARE

x x x

PUMPKIN








foton: Svalan

Half-term. Karva pumpa. Leka i bollhav. Mysa. Busa. Hoppa i vattenpölar. Min dag.

x x x

THE BATHHOUSE

Denna helg har jag lyssnat på Enigma varje dag. Druckit massa te. Varit i alla affärer på Oxford street. Träffat nya härliga människor. Ätit god italiensk pasta. Dansat i ett turkiskt badhus till 60-tals toner. Läst böcker nere vid Themsen. Druckit ännu mer te. Tänkt på dåtiden. Tänkt på nutiden. Tänkt på framtiden. Njutit av livet helt enkelt. Men, det finaste på hela helgen var när det satte sig en liten pojke brevid mig på tunnelbanan. Han läste en bok om svalor. Kunde inte låta bli att le och smygläsa lite grann..














foton: Svalan

x x x

LAVENDER

Mitt hjärta smälter lite grann när en pojke på fyra år vill göra sin fröken glad genom att plocka blommor till henne varje dag. Hur fint?

SAY I AM A BIRD


foto: Google

If you are a bird, I am a bird. Så himlans fint.

x x x

KVÄLLSNÖJE

Om man tittar ut genom mitt takfönster så ser man flyg efter flyg landa och lyfta från Heathrow. Jag brukar öppna fönstret och försöka räkna dem. Ikväll kom jag till femton innan jag gav upp.. När man står där blir man lite nyfiken på vart alla människor är på väg och hur många som egentligen sitter där uppe i luften. Ikväll när jag stod där så kunde jag inte låta bli att sakna min fina mamma och pappa. Tur för mig att dem kommer snart så vi kan ha kramkalas.

x x x

LINN X 2

Denna dag började med alla motgångar som man kan tänka sig. Sängen var alldeles för skön för att kliva ur. Lampan i badrummet ville inte fungera. Min visdomstand bara bråkar. Frukosten smakade inte som den brukar. Regnet bara öste ner. Jag slutar klaga där! För, sen kom solen. Ungefär samma tid kom brevbäraren med världens finaste vykort. Min dag tog en vändning. För hur fint på en skala är det inte med ett handskrivet vykort från en kär vän. Linn, du gjorde helt klart min dag till den finaste på mycket länge. Jag bara ler.


foto: Linn Andersson Bergmann

x x x

SÅNT DÄR SOM ÄR FINT






foton: flickr.com och Svalan

När vi ändå är inne på fina saker så kan man luta sig tillbaka och njuta av denna låt, Dire Straits – Brothers In Arms.

x x x

BILDBOMBEN






















































foton: Stina & Svalan

Underbara dagar med underabara syster S. Låter bilderna tala för sig själv.

x x x


THE DRUG

Den som har vägen förbi Svalan i helgen kommer bli bildbombad med foton från 72 timmar i London.
Medan man väntar kan man lyssna på en bra låt och drömma lite.



x x x

SÖMNLÖS


foto: Flckr.com

x x x

JALOUSE




foton: Svalan

Ballonger och klackarna i taket! Bra helg.

x x x

MACARONS












foton: Svalan

Den som kommer hit och hälsar på får smaka!

x x x

AMELIE POULAIN

Ibland vill jag vara lite som Amelie och då kan man hänga upp dessa fina tavlor över sin säng och lyssna på Yann Tiersen. Om man blundar så känns det nästan lite som att man är i Paris. Fint tycker jag.




foton: Michael Sowa

x x x

TIO FÖR DE STORA OCH FEM FÖR DE SMÅ...


foto: Svalan

När det regnar ute kan man bygga sig en koja med alla filtar och kuddar som man kan hitta. Man kan läsa alla böcker som finns i bokhyllan och sjunga fina sånger. Det har jag gjort hela morgonen i två små söta pojkars sällskap. Mysigt.

x x x

RSS 2.0