WALKING ON A DREAM

För idag vill jag tillbaka lite hit och se solen gå ned. Ligga under palmer och liksom inte ha några bekymmer. Se delfiner längs stranden och bara le en himla massa.


foton: Svalan
x x x

14 MAJ

Dejt med mig själv och en riktigt god pasta.
foton: Svalan
x x x

SYSTRAR

En dag som denna saknar jag dessa tre flickor väldigt mycket! Ni är mina bästa.
bild: Stina Svalin

x x x

13 MAJ

För idag är det Linnie-dagen! Det firade jag i jordgubbar och mjölk. Smakade som en sommar. Och på min spegel har jag en liten counting down ifall att jag skulle råka glömma när det är dags att packa ner livet i väskan igen.




foton: Svalan


x x x

MIN MOROT



x x x

WRITING IS THINKING ON PAPER

En följeslagare som ständigt ligger i väskan. Här skriver jag allt och ingenting. En dag kanske jag delar med mig av ett stycke, men bara kanske..


foto: Svalan

x x x


WATERMELON

Idag har jag ätit en hel melon och fått ett brev från San Francisco. Drömmer lite. 





x x x

VACATION

Tog en avstickare till Malmö. Vidare till Karlskrona för att mysa med lilla, lilla N. Vidare till Kalmar för att fira födelsedag. Vidare till Oslo för att packa en väska. Vidare till Santa Monica för att njuta av livet och fylla 21. Vidare till Santa Barbara för att skratta och le i tio dagar. Nu sitter jag här med många många fina minnen som jag sällan kommer att glömma. Palmer är utbytta mot granskog och shopping till försäljning av bröd. Det känns väl inte jättebra men ibland är livet lite så och då får man tacka skype för att man kan få se en liten skymt av andra sidan jorden då och då.
Tack A för detta fina.










foton: Svalan

x x x

RSS 2.0